Árkád Étkezde & JóFalat Vendéglő - Szolgáltatásaink

Cégünk tatabányai székhelyű és telephelyű, 2007. évben alakult. Alapvető tevékenységi körünk a munkahelyi és közétkeztetés. Saját tulajdonú főzőkonyhánk Tatabányán, a Szent Borbála úton található (Árkád Étkezde), JóFalat Vendéglőnk pedig 2019. év márciusában nyitott.

A munkahelyi étkezés körében tevékenységünk kiterjed:

- főzőkonyha üzemeltetésre,

- a cégek telephelyére történő kiszállításra, személyre szóló megrendelések alapján egyedileg csomagolva,

- illetve a cégek telephelyére történő kiszállításra speciális ételszállító edényekben, ahol a tálalás (megállapodásnak megfelelően) helyben történik a dolgozók számára.

Rendezvények melegétel kiszolgálásában is számtalan referenciával rendelkezünk.

Kiszállítással és a rendezvény helyszínén történő felszolgálással több állófogadást, nyugdíjas klubok és szakszervezetek rendezvényeit, vacsorákat, esküvőket és iskolai rendezvényeket bonyolítottunk már le.

JóFalat Vendéglőnkben 60-70 fős rendezvényeknek tudunk helyet biztosítani.

Dolgozóink többsége több évtizedes munkatapasztalattal rendelkezik a vendéglátás, melegkonyhai tevékenység területén. Főzőkonyhánk HACCP minősítésű.

Főzőkonyhák üzemeltetésében is van tapasztalatunk, ugyanakkor a dolgozók meleg étel kiszolgálását tálalókonyha működtetésével is meg tudjuk oldani, hiszen főzőkonyhánkról a kiszállítást biztosítani tudjuk.

Minőségi szolgáltatást nyújtunk vendégeink számára, ételeink ízletesek, háziasak és kiadósak, étlapunk összeállításakor a változatosságra törekszünk.

Kínálatunk több (4-5) választékos menük főzéséből áll.

Amennyiben a munkahelyi étkeztetésre vonatkozó ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az ebben szereplő bármelyik konstrukciójú együttműködés reményében állunk rendelkezésére további kérdések és részletek tisztázása, valamint elképzeléseink további részletezése céljából.


Tisztelettel:

Petruch Andrea

ügyvezető


ÁRKÁD ÉTKEZDE

Tatabánya, Szent Borbála út 4.
(volt Ságvári E. úti postával szemben)

NYITVA TARTÁS
H-P: 11-15h, Szo: 11-14h

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
30 / 514  70 78

JÓFALAT VENDÉGLŐ

Tatabánya, Sárberki ltp. 106. lh. szemben (volt Oxigén biliárdklub)

NYITVA TARTÁS

H-K-SZ: 11-18h, CS-P-SZo: 11-21 h

V: 11-15h